in

Openbank spaarrekening: kenmerken

Meer krijgen voor spaargeld is niet eenvoudig, omdat banken zich niet altijd aanpassen aan de individuele behoeften van elke klant. Daarom is de Openbank spaarrekening een alternatief om rendement te halen op al dat geld dat in een spaarpot is opgeslagen zonder enige vorm van winst te genieten.

Het beste? Dit is een commissievrij account.

Het is waar dat met inflatie geld geleidelijk aan waarde verliest en dit is merkbaar in de aankopen die dagelijks worden gedaan. Uiteindelijk heeft geld besparen geen zin als je geen Openbank spaarrekening hebt, omdat dit niet groeit en dus in de loop van de tijd afneemt. Om dit te voorkomen is het goed om te weten welke kenmerken en voorwaarden de Openbank spaarrekening  heeft.

Kenmerken van de Openbank spaarrekening

De Openbank spaarrekening  biedt enkele voordelen aan haar klanten voor alle functies die het heeft en die het anders maken dan anderen. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste op een transparante manier blootleggen. Aangezien er hier geen ruimte is voor fijndrukwerk.

Het heeft geen commissies of permanentie

Dit is een van de meest relevante functies om mee te beginnen en is dat de Openbank-spaarrekening  geen kosten of permanentie heeft.

Zowel onderhoud en administratie als sluiting van de rekening zelf zijn gratis en brengen geen extra gelduitgaven met zich mee. Evenzo kunnen klanten het op elk moment zonder boete intrekken.

Elke maand wordt de spaarrekening afgeschreven

.

Een van de voordelen van de Openbank spaarrekening  is het rendement dat het maandelijks biedt. De rente wordt niet driemaandelijks of jaarlijks betaald, maar aan het einde van de maand. Gedurende het eerste jaar is het percentage 1% APR en TIN.

Maar vanaf het tweede jaar verandert dit.

Als de klant zijn loon- of pensioen van minstens € 600 per maand, of drie maandelijkse of tweemaandelijkse ontvangsten, ontvangt hij 0,20% APR en TIN. In het geval dat dit niet gebeurt, wordt het percentage verlaagd naar 0,05% APR en TIN. Desondanks zal de Openbank spaarrekening  een zeker rendement genereren, hoewel dit in dit tweede geval klein is in vergelijking met het vorige.

Er is geen minimumbedrag

De Openbank spaarrekening  heeft als voordeel dat de klant vanaf de eerste euro al begint te genieten van de rente waarvan hij kan profiteren. Hoewel er geen minimumopeningsbedrag is, is er wel een maximum: u mag niet hoger zijn dan € 100 000. Dit is de moeite waard om in gedachten te houden om te weten hoe ver je geld kunt gieten en er vervolgens wat rendement voor te krijgen.

Wat zijn de voorwaarden van de Openbank spaarrekening?

Om te genieten van alle functies die op de Openbank spaarrekening worden weergegeven, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Anders is het niet haalbaar om toegang te krijgen tot deze rendementsoptie die door deze spaarrekening wordt aangeboden. Enkele van deze voorwaarden zijn als volgt:

  • Alleen voor nieuwe klanten: Openbank spaarrekening kan worden gekocht door die gebruikers die nog nooit een andere rekening bij deze bank hebben gehad. Om deze reden wordt het een “spaarrekening” genoemd.
  • U moet de Open zichtrekening afsluiten: het zal niet mogelijk zijn om toegang te krijgen tot de Openbank spaarrekening  zonder een tweede rekening te openen: de Open rekening. Het heeft niet eens commissies, ook al is het rendement 0%.

Het komt niet vaak voor om een spaarrekening te vinden die zo’n hoge rente biedt tijdens het eerste jaar en hieruit. Daarom is de Openbank spaarrekening een optie om geen commissies te betalen en rendement te krijgen op het geld dat u spaart voor een reis, onverwachte gebeurtenissen, het kopen van een huis, enz. Evenzo, omdat het tweede account geen kosten heeft, blijven de voordelen groeien.

Deze Openbank spaarrekening kan via het internet worden gekocht, en daarmee ontvangen klanten een Open Debit debit card wanneer ze die tweede verplichte rekening, de betaalrekening, openen voor werving. Voor de eerste houder is het volledig gratis en hiermee kunt u gemakkelijk geld opnemen in elke Openbank-geldautomaat wanneer u het nodig hebt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels ivan samkov 5676678

Bankrekening openen met geschenken: de beste

pexels anna nekrashevich 6801869

Hoe cryptocurrencies over te dragen als u uw hardware wallet bent kwijtgeraakt maar toegang hebt