in

PostePay Evolution limieten: alles wat u moet weten

PostePay Evolution is de prepaid oplaadbare kaart van Poste Italiane, een van de bekendste en gewaardeerde door Italiaanse consumenten. De PostePay Evolution prepaidkaart biedt tal van voordelen, zoals de mogelijkheid om veilig en snel online betalingen te doen, andere PostePay-kaarten of andere bankrekeningen op te waarderen, bankoverschrijvingen uit te voeren en contant geld op te nemen bij postamat-geldautomaten.

Naast de voordelen zijn er echter ook grenzen aan PostePay Evolution die je goed moet weten voordat je de kaart gebruikt. In dit artikel zullen we alles onderzoeken wat u moet weten over de limieten van PostePay Evolution, van de dagelijkse oplaadlimiet tot de stortingslimiet, het passeren van de online aankooplimiet, de saldolimiet en de voorraadlimiet.

PostePay Evolution limieten: alles wat u moet weten

Dagelijkse oplaadlimiet

De dagelijkse oplaadlimiet van PostePay Evolution is € 999,99.

Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere herladingen door meerdere personen. Bovendien kunnen er beperkingen worden opgelegd door het systeem op basis van het totale bedrag dat gedurende het jaar is opgeladen.

Limieten voor inkomende overdrachten

Inkomende overschrijvingen op PostePay Evolution zijn onderworpen aan verschillende limieten, afhankelijk van het type overdracht. Voor SEPA-overschrijvingen is de limiet € 50.000 per dag en € 200.000 per maand.

Voor internationale transfers is de limiet echter € 50.000 per maand. Rubriek H2: Opwaardeerlimiet De postePay Evolution opwaardeerlimiet is € 2.500 per maand. Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere herladingen door meerdere personen.

Saldolimiet

De saldolimiet van PostePay Evolution is € 5.000. Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere herladingen door meerdere personen.

Stortingslimiet

De stortingslimiet van PostePay Evolution is € 5.000 per maand. Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere herladingen door meerdere personen.

Limieten voor online winkelen

Online aankopen bij PostePay Evolution zijn onderworpen aan een limiet van € 5.000 per maand. Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere aankopen door meerdere personen.

Voorraadlimiet

De opslaglimiet van PostePay Evolution is € 5.000. Deze limiet kan alleen worden overschreden in speciale gevallen, zoals in het geval van meerdere herladingen door meerdere personen.

Conclusie

In dit artikel hebben we alle limieten van PostePay Evolution onderzocht, van de dagelijkse opwaardeerlimiet tot de stortingslimiet, het passeren van de online aankooplimiet, de saldolimiet en de voorraadlimiet. Het is belangrijk om te onthouden dat de limieten kunnen variëren, afhankelijk van het type overdracht of herlading. Daarnaast is het mogelijk om een verhoging van de limieten aan te vragen, zowel met betrekking tot de opwaardeerlimiet als de saldolimiet, door contact op te nemen met de klantenservice van Poste Italiane.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802049 scaled

De postepay-evolutie openen: een stapsgewijze handleiding

pexels david mcbee 730564 scaled

Hoe werkt de evolution PayPal en hoeveel kost het?