in

Skrill Card: kosten, beoordelingen, waar te doen en opnamelimieten

De Skrill Card is een prepaid debetkaart die zijn gebruikers een handige en veilige manier biedt om online en offline aankopen over de hele wereld te doen. Skrill is een digitale portemonnee waarmee gebruikers geld kunnen verzenden en ontvangen, online betalingen kunnen doen en veilig en snel geld kunnen overmaken.

De Skrill-kaart werd gelanceerd in 2020 en heeft zich snel gevestigd als een van de meest populaire en vertrouwde digitale portefeuilles op de markt. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over de Skrill-kaart, inclusief kosten, beoordelingen, waar u het moet doen, functies, opnamelimieten en hoe u deze kunt gebruiken om online betalingen te doen. Daarnaast zullen we informatie verstrekken over de IBAN, ISEE en Skrill virtuele kaart.

Aan het einde geven we enkele handige tips om u te helpen optimaal te profiteren van uw Skrill-kaart.

Skrill Card: kosten, beoordelingen, waar te doen en opnamelimieten

De Skrill Card is een prepaid debetkaart uitgegeven door Contis Financial Services Ltd en beheerd door Paysafe Financial Services Limited. De kaart is verkrijgbaar in verschillende valuta’s, waaronder EUR, USD, GBP, CHF en CAD. De kaart kan worden gebruikt om wereldwijd betalingen te doen bij verkopers die Visa of Mastercard accepteren.

De Skrill-kaart kan ook worden gebruikt om contant geld op te nemen bij elke geldautomaat wereldwijd.

Skrill Card: Kosten

De Skrill Card is gratis aan te vragen en te beheren. Er zijn echter enkele kosten verbonden aan het gebruik van de kaart, waaronder uitgifte-, opwaardeer-, opname-, overdrachts- en valutaomrekeningskosten. Uitgiftekosten: De Skrill Card heeft geen uitgiftekosten.

Kosten in rekening brengen

De Skrill-kaart heeft een herlaadkost van 2,99% op elke herlading.

Om uw Skrill-kaart op te waarderen, kunt u een creditcard, bankrekening of andere digitale portemonnee gebruiken.

Opnamekosten

De opnamekosten van de Skrill-kaart bedragen € 1,50 per opname. Transferkosten: De transferkosten van de Skrill-kaart bedragen € 0,50 per transfer. Valutaomrekeningskosten: De Skrill-kaart brengt valutaomrekeningskosten van 3,99% in rekening voor elke transactie in vreemde valuta.

Reviews voor Carta Skrill:

Beoordelingen van de Skrill-kaart zijn over het algemeen positief. De kaart wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare en betaalbare kaarten op de markt. De meeste mensen waarderen het feit dat de kaart gratis aan te vragen en te beheren is en dat deze een breed scala aan betalingsopties heeft. De meeste mensen geloven ook dat de kosten die aan de kaart zijn verbonden redelijk zijn.

Skrill Card: waar te doen

U kunt de Skrill-kaart online aanvragen via de officiële website van het bedrijf. Om de kaart aan te vragen, moet u enkele basisgegevens verstrekken, zoals uw naam, adres, mobiel telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Zodra de aanvraag is ingediend, arriveert uw Skrill-kaart binnen 7-10 werkdagen.

Skrill card: heeft het IBAN?

Ja, de Skrill-kaart heeft een bijbehorende IBAN. De IBAN is een unieke code die kan worden gebruikt om geld over te maken naar particulieren of bedrijven in heel Europa.

Skrill-kaart: ISEE

Voor de Skrill Card is geen ISEE vereist. Sommige verkopers kunnen echter een ISEE nodig hebben om Skrill-kaartbetalingen te doen.

Skrill-kaart: hoe het werkt

De Skrill kaart werkt als een gewone pinpas. Zodra de kaart is geactiveerd, kunt u deze gebruiken om wereldwijd online en offline betalingen te doen. De kaart kan ook worden gebruikt om contant geld op te nemen bij elke geldautomaat wereldwijd.

Skrill Virtuele Kaart

De Skrill virtuele kaart is een virtuele debetkaart die kan worden gebruikt om wereldwijd online betalingen te doen. De Skrill Virtual Card is gratis aan te vragen en is 12 maanden geldig.

Skrill Card: Opname limieten

De Skrill-kaart heeft opnamelimieten. De dagelijkse opnamelimiet is € 500. De maandelijkse opnamelimiet is € 2.500. De jaarlijkse opnamelimiet is € 10.000.

Skrill Creditcard

De Skrill creditcard is een prepaid creditcard die gebruikt kan worden om wereldwijd online en offline betalingen te doen. De Skrill creditcard is gratis aan te vragen en is 12 maanden geldig.

Tips om het meeste uit je Skrill Card te halen

Er zijn enkele handige tips die u kunnen helpen het meeste uit uw Skrill-kaart te halen:

1. Herlaad je Skrill-kaart regelmatig. Door uw Skrill-kaart regelmatig op te waarderen, kunt u altijd voldoende geld hebben om uw betalingen wereldwijd te doen.

2. Gebruik uw Skrill-kaart alleen voor veilige betalingen. Zorg ervoor dat u alleen veilige betalingen doet met uw Skrill-kaart.

3. Houd uw papierbewegingen in de gaten. Gebruik de Skrill card movement tracking functie om al uw transacties bij te houden.

4. Gebruik uw Skrill-kaart alleen in lokale valuta. Wanneer u betalingen doet met uw Skrill-kaart, moet u ervoor zorgen dat u altijd uw lokale valuta gebruikt.

5. Gebruik uw Skrill Card alleen bij gerenommeerde verkopers. Zorg ervoor dat u alleen betaalt aan gerenommeerde verkopers met uw Skrill-kaart.

Conclusie

De Skrill Card is een prepaid debetkaart die zijn gebruikers een handige en veilige manier biedt om online en offline aankopen over de hele wereld te doen. Skrill is een digitale portemonnee waarmee gebruikers geld kunnen verzenden en ontvangen, online betalingen kunnen doen en veilig en snel geld kunnen overmaken. De Skrill-kaart is gratis aan te vragen en te beheren en heeft een breed scala aan betalingsopties. Daarnaast heeft de Skrill kaart een bijbehorende IBAN, heeft geen ISEE nodig en kan gebruikt worden met een Skrill virtuele kaart. Om het meeste uit uw Skrill-kaart te halen, moet u deze regelmatig opwaarderen, deze alleen gebruiken voor veilige betalingen, uw kaartbewegingen volgen, deze alleen in lokale valuta gebruiken en alleen betalingen doen van gerenommeerde verkopers. Als je deze tips opvolgt, kun je het meeste uit je Skrill-kaart halen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
soldi 3 scaled

Geld zetten op Skrill: stapsgewijze handleiding

pexels karolina grabowska 4497591 scaled

Skrill: wat het is, hoe het werkt en kost