in

Verlaag de gas- en elektriciteitsrekening!

Nieuwe bezuiniging voor elektriciteit en gas. Vanaf vandaag heeft de Energieautoriteit zelfs een nieuwe reductie vastgesteld: -1% voor elektriciteit en -7,7% voor gas, met een totale besparing van ongeveer 5,7%.
De nieuwe verlaging waartoe de Autoriteit heeft besloten, stelt Italiaanse gezinnen in staat om gemiddeld 85 euro per jaar te besparen, 5 voor elektriciteit en 80 voor gas.

Dit is de derde verlaging die in 2009 is besloten, na die van januari en april, waardoor Italianen gemiddeld 212 euro per jaar zullen besparen.
De verlaging van de rekeningen van vandaag is de derde op rij, zowel voor elektriciteit als voor gas; het zal huishoudens in staat stellen om concrete besparingen te realiseren in 2009, vergeleken met 2008 – merkte de president van de energieautoriteit, Alessandro Ortis – op. Naast deze aanzienlijke dalingen, die grotendeels het gevolg zijn van de daling van de internationale olieprijzen in de afgelopen maanden, moet rekening worden gehouden met de extra besparingen die voortvloeien uit de elektriciteitsbonus voor gezinnen in moeilijke omstandigheden
“Vandaag al – herinnerde Ortis – hebben bijna een miljoen gezinnen zich aangemeld bij hun gemeente en 600 duizend van hen zijn al toegelaten tot de uitkering2.

Deze sociale maatregel zal worden gevolgd door de op handen zijnde activering van de gasbonus, met terugwerkende kracht vanaf januari 2009″.
www.finanzaoggi.it Bills komen sterke reducties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vuvuzela’s: ze worden bijna allemaal in China gemaakt

De economie van de gezondheidszorg