in

Wat u kunt doen met Postepay Evolution

Postepay Evolution is een oplaadbare prepaid kaart uitgegeven door Poste Italiane. Dankzij deze kaart is het mogelijk om veilig te betalen bij alle winkels aangesloten bij Poste Italiane, maar ook online, dankzij de mogelijkheid om online betalingen te doen. Het is daarom een praktische en veelzijdige tool om uw betalingen veilig en snel te beheren.

Bovendien hebt u dankzij de Postepay Evolution-kaart ook toegang tot een reeks extra diensten, zoals de mogelijkheid om andere kaarten op te waarderen, geld naar familieleden en vrienden te sturen, contant geld op te nemen en online aankopen te doen. In dit artikel gaan we dieper te weten komen wat je met Postepay Evolution kunt doen, wat de voor- en nadelen van deze kaart zijn en hoe het werkt.

Wat u kunt doen met Postepay Evolution

Postepay Evolution is een oplaadbare prepaidkaart uitgegeven door Poste Italiane waarmee u veilig kunt betalen bij alle winkels aangesloten bij Poste Italiane, maar ook online, dankzij de mogelijkheid om online betalingen te doen. De kaart wordt geleverd met een persoonlijke IBAN-code, waarmee u overschrijvingen kunt ontvangen, rekeningen kunt betalen en andere kaarten kunt opwaarderen. Daarnaast biedt Postepay Evolution de mogelijkheid om geld op te nemen, geld te sturen naar familie en vrienden en online aankopen te doen.

Wat heb ik nodig om een Postepay Evolution te openen?

Om een Postepay Evolution-kaart te openen, moet u naar een postkantoor gaan en het aanvraagformulier invullen. Om dit te doen, moet u meerderjarig zijn en een geldig identiteitsbewijs bij u hebben. Bovendien moet een minimumbedrag van 10 € worden betaald om de kaart te activeren.

Wat kunt u doen met Postepay Evolution?

Met Postepay Evolution is het mogelijk om veilig te betalen bij alle winkels aangesloten bij Poste Italiane, maar ook online, dankzij de mogelijkheid om online betalingen te doen.

Daarnaast kunt u andere kaarten opwaarderen, geld sturen naar familie en vrienden, contant geld opnemen en online winkelen.

Wat verandert er met Postepay Evolution?

Met Postepay Evolution kunt u een persoonlijke IBAN-code hebben, zodat u overschrijvingen kunt ontvangen, rekeningen kunt betalen en andere kaarten kunt opwaarderen. Daarnaast is het dankzij de integratie met Apple Pay en Google Pay ook mogelijk om betalingen te doen met smartphones.

Wat gebeurt er als u de jaarlijkse vergoeding niet betaalt?

De jaarlijkse vergoeding van de Postepay Evolution kaart bedraagt € 5. Als deze niet wordt betaald, is de kaart niet langer bruikbaar totdat de betaling is gedaan.

Wat gebeurt er bij expiratie?

Wanneer de Postepay Evolution-kaart verloopt, moet u naar een postkantoor gaan om de kaart te verlengen.

Wat kan er niet gedaan worden met Postepay Evolution?

Het is niet mogelijk om betalingen te
doen bij vestigingen die niet gelieerd zijn aan Poste Italiane, noch om betalingen per cheque of creditcard uit te voeren. Daarnaast is het niet mogelijk om geld op te nemen bij geldautomaten die niet gelieerd zijn aan Poste Italiane.

Conclusie

Postepay Evolution is een oplaadbare prepaid kaart uitgegeven door Poste Italiane die de mogelijkheid biedt om veilig te betalen bij alle winkels aangesloten bij Poste Italiane, maar ook online, dankzij de mogelijkheid om online betalingen te doen. Dankzij de integratie met Apple Pay en Google Pay kun je ook betalingen doen met smartphones. Om de kaart te gebruiken, moet u naar een postkantoor gaan en een minimumbedrag van € 10 betalen. Hoewel het een praktisch en veelzijdig hulpmiddel is, is het niet mogelijk om betalingen te doen bij vestigingen die niet zijn aangesloten bij Poste Italiane, noch om betalingen per cheque of creditcard te doen. Bovendien moet u niet vergeten om de jaarlijkse vergoeding te betalen om te voorkomen dat de kaart wordt geblokkeerd.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels burak the weekender 186461

Hoe een Skrill-account te maken: een stapsgewijze handleiding

leather g1d136e2d9 1280

Hoeveel kost het om de Postepay Evolution te doen: alles wat u moet weten