in

Augustus, tijd van belastingdeadlines

Vakanties zijn voorbij en niet alleen voor Italianen, maar ook voor de Belastingdienst die, na de verlenging van de betaling van belastingen voor de maand augustus, op tijd terugkeert met zijn deadlines.
Het wordt hervat op 31 augustus, wanneer het voor houders van huurcontracten de deadline voor de betaling van registratiebelasting voor nieuwe huurovereenkomsten of voor huurovereenkomsten die zijn verlengd, met ingang van 1 augustus 2009 zal verstrijken.

Het belastingmodel dat moet worden gebruikt voor het saldo van de belasting is zoals altijd de F23 bij banken, postagentschappen of dealers.
Op dezelfde dag verstrijkt de deadline voor de betaling van de motorrijtuigenbelasting ook voor iedereen die woonachtig is in regio’s die geen verschillende methoden hebben gedefinieerd en eigenaar zijn van voertuigen met een vermogen tot 35 Kw.

De betaling van de postzegel kan door de geïnteresseerden worden gedaan op de ACI-kantoren, op het postkantoor met een speciale rekening-courantstrook, bij de autopraktijken of zelfs bij de tabakswinkels.

31 augustus is ook de laatste dag voor belastingplichtigen die geen btw-nummer hebben en die geen investeringen hebben in bedrijven, verenigingen en bedrijven die onderworpen zijn aan sectorstudies, die in de belastingaangifte Unico 2009 de termijnbetaling hebben gekozen en de eerste betaling hebben gedaan tegen 16 juni 2009, over te gaan tot de betaling van de vierde termijn van de verschuldigde belastingen en bijdragen als saldo 2008 en de 1e voorschot 2009, met toepassing van een rente van 4% per jaar.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Fiat wordt gemaakt in de VS!

De situatie in Japan