in

Buzzi Unicem in het mandje van de Axia Sustainable Index

Axia Financial Research is een innovatieve Merchant Bank die haar fundamentele waarde en concurrentievoordeel vindt in ethiek. Onder haar verschillende activiteiten houdt Axia zich bezig met studies, onderzoek en financiële analyse. Onlangs lanceerde het bedrijf de ASI-index, Axia Sustainable Index, die een aanvulling vormt op de bestaande Axia Global Corporate Bond en de Axia Global Sustainable Index, gericht op verantwoord beleggen.
Axia Sustainable Index bestaat uit 40 aandelen, die de Axia-screening hebben doorstaan, genoteerd op de Italiaanse markt. Bedrijven die in het mandje zijn opgenomen, worden gesorteerd op kapitalisatie en moeten een rating hebben van meer dan 50, gelijk aan A ++. De index in kwestie beoordeelt de inspanningen van individuele bedrijven om duurzaamheidselementen te bevorderen bij het beheer van milieu-, sociaal en corporate governance-beleid.
De Axia Sustainable Index-mand omvat belangrijke nationale bank- en industriële groepen, waaronder Buzzi Unicem. Updates over ratings en de dagelijkse prestaties van de index zijn beschikbaar op het asca-persbureau, partner van het initiatief, op de nieuwe Il Mondo-website, op de website van Axia Financial Research en op vele andere financiële leveranciers.

Foto door http://www.centrosocialebuzziunicem.it/tennis/Logo_Buzzi.jpg

Bron: http://www.buzziunicem.it/online/it/Home/Notizie/articolo4251.html

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Monti verzekert: “In de komende tien jaar zal het bbp met 4 punten groeien”

Engelse kleuterschool: fondsen voor cursussen seksuele voorlichting