in

De verzekeringsjungle

Nieuwe clash op de voorkant van RC auto, met aan de ene kant consumentenverenigingen en aan de andere kant Ania, de National Association of Insurance Companies.
Het probleem is altijd hetzelfde en is gekoppeld aan de stijging van de prijzen van verzekeringen die volgens de verenigingen voortdurend zouden stijgen, terwijl ze volgens Ania stabiel zouden zijn, zo niet zelfs met een neerwaartse trend, als gevolg van de liberalisering van de markt.


Een controversiële en ingewikkelde situatie op zijn zachtst gezegd die het nog ingewikkelder maakt voor motoristen vinden het goedkoopste tarief, ook omdat. Volgens een recente enquête lijkt het erop dat de Italiaanse automobilisten helemaal geen gebruik maken van het concurrentievermogen.
Dus hoe kunnen we geld besparen?
Om te proberen enig licht te werpen op het “Rode boekje van de verzekeringen”, dat enkele indicaties geeft, waardoor de vergelijking tussen 18.515 rates.

Over het algemeen adviseert het boekje om niet altijd contact op te nemen met hetzelfde bureau, maar om voortdurend een prijsvergelijking te maken op zoek naar de meest geschikte aanbiedingen, misschien om optimaal gebruik te maken van de bronnen die beschikbaar worden gesteld door Internet.
Het netwerk maakt in feite constante monitoring en updates mogelijk, zeker in staat om de automobilist naar het tarief te leiden dat het beste past bij zijn behoeften en zijn portemonnee.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Energie, de motor die het tarief vindt, komt eraan!

Italiaanse babyrokers: kortingen voor degenen die stoppen