in

DIY toerisme, hier is een site die ons helpt!

(Foto uit www.flickr.com/photos/albertobizzini/sets/) De huidige economische crisis heeft het gebruik van reisbureaus sterk verminderd en heeft het fenomeen van “<a href="http://web.archive.org/web/20091003021356/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/turismo-fai-da-te/" class="st_tag internal_tag" rel="tag" title="Post gemarkeerd met doe-het-zelf toerisme">DIY toerisme sterk vergroot ”.

Steeds meer Italianen besluiten om hun eigen vakanties te organiseren, waarbij ze hun toevlucht nemen tot het eindeloze aantal “tools” en kanalen die beschikbaar worden gesteld aan het netwerk.
Als je de trend van toeristenstromen analyseert voor deze zomer 2009, merk je meteen hoe de crisis de “poot” heeft gezet: shortervakanties, voornamelijk in Italië en in ieder geval in naam van spaargeld. Maar deze holidays 2009, blijken ook de juiste gelegenheid te zijn om de tradities en schoonheden van ons land te herontdekken, misschien de grote badplaatsen te “snubben” ten gunste van kleinere steden, in staat om een alternatieve vakantie te bieden.

Vandaar de hausse van boerderijen, groene vakanties, eten en wijnreizen die ontvolken tussen Italianen en buitenlanders.

Ja, maar hoe zorg je ervoor dat je een vakantie organiseert, zonder “rip-offs” op te lopen?
Het antwoord is om het web goed te controleren, of zorgvuldig de sites te kiezen waar u informatie kunt opnemen of reserveringen kunt maken.
We besloten het voor u te doen en volgens de mode die boerderijen begunstigt, namen we een rondleiding door het web, op zoek naar de meest betrouwbare portals.

We kwamen dus een zeer goed uitgevoerde site tegen waarmee gebruikers elk type structuur of accommodatie kunnen vinden. Dit is Toprural ( agriturismi), een toonaangevend portaal voor plattelandstoerisme in Europa, dat in Italië meer dan 50% van officiële boerderijen. Om de “focus” op het zuiden van de Puglia, een echte natuurlijke toegangspoort van Europa tot de Middellandse Zee en de Balkan, een plaats van gelaagde smeltkroes die in de zomer zijn natuurlijke schoonheid verbetert dankzij een lange reeks festivals en festivals die uw onvergetelijk zullen maken holidays.

Voor degenen die deze afspraak met de Salento kan de accommodatie vinden die het beste bij uw smaak past, ga gewoon naar de it.toprural.com/puglia/agriturismi-lecce_bd-it-ba.htm pagina en wens iedereen veel plezier!

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Tim en Wind beboet door de Antitrust Authority

Autoboetes: stop de hoge dwangbevelen