in

Economische hulp voor Haïti: pas op voor oplichting

Haiti

De laatste is degene die misbruik maakt van de tragedie die afgelopen 12 januari plaatsvond om te Haiti, of de <a href=”http://web.archive.org/web/20100408220712/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/terremoto/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met aardbeving”> Aardbeving die de huizen en levens van de eilandbewoners verwoestte.

Deze situatie heeft het publieke bewustzijn vergroot en de noodzaak om het eiland weer op de been te krijgen, heeft verschillende fondsenwervings- en liefdadigheidscampagnes geactiveerd die erop gericht zijn de Haïtiaanse bevolking medische, voedsel- en structurele hulp.

Helaas kunnen sommige verzoeken om donaties fraude blijken te zijn. Vooral met betrekking tot donaties online, moet u niet reageren op e-mails en pop-ups waarin om persoonlijke gegevens wordt gevraagd. Het is veiliger, online, om donaties te doen via de grote internationale sites die al jaren en met professionaliteit te maken hebben om te bieden humanitaire hulp aan kansarme bevolkingsgroepen.

(foto ©Dekerivers)

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
jumpstory download20200925 101051

Ryan, verlaat ons niet! – stoppen met Ryanair vluchten?

Elektrische autoverzekering: bespaar je echt geld?