in

Export: nieuwe fondsen komen eraan

De exportcrisis wordt steeds zwarter, dus de Assocameresto, de Vereniging van 74 Kamers van Koophandel in het buitenland (CCIE) en de staatssecretaris voor Economische Ontwikkeling met verantwoordelijkheid voor Buitenlandse Handel, Adolfo Urso, zoeken dekking.
Het voorstel is om een project te lanceren dat bedrijven duizend zevenhonderd projecten en 52 miljoen euro ter beschikking stelt, waarvan twee derde – gelijk aan ongeveer 43 miljoen – bedoeld is om vraag en aanbod van Italiaanse producten bij elkaar te brengen.

Dit is de belangrijkste nieuwigheid in het activiteitenprogramma voor 2009, dat door de Autoriteit aan het ministerie van Economische Ontwikkeling is gepresenteerd. Wat de soorten diensten betreft, deze variëren van internationalisering tot marktoriëntatie, van gepersonaliseerde hulp tot opleidingsacties.
De beschikbare bijdragen worden als volgt verdeeld:
57% voor de ontmoeting tussen vraag en aanbod van Italiaanse en buitenlandse bedrijven, 16% voor marktoriëntatie, 15% voor gepersonaliseerd advies en 9% voor ondernemerstraining.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekenland crisis 2011: oplossingen uit Europa

VS: Kabel-tv trouwt met generalistische tv