in

Genertel Vans & Vans

Genertel denkt niet alleen aan autoverzekeringen: Vans &Vans is de juiste keuze om vrachtwagens tot 35 q.li te verzekeren, gemakkelijk, gemakkelijk en betrouwbaar.

gemakkelijk
Bespaar op het beleid voor uw truck als u met een creditcard betaalt en kies voor een eigen risico van € 500 op de RCA-garantie. En als u de vrachtwagen gebruikt voor een commerciële activiteit, zijn in het geval van een ongeval in fout de kosten van het eigen risico aftrekbaar.
U heeft extra voordelen als u de polis koopt met Genertel Visa, de creditcard voor Genertel-klanten waarmee u uw verzekering in 10 handige maandelijkse termijnen kunt betalen.

dienst

Genertel Vangoni &Van garandeert u de volgende diensten en dekking:

Laad- en losactiviteiten: verzekeringsdekking is ook actief tijdens deze activiteiten, zonder extra kosten

Stop &Go-service: als de truck stil blijft staan, kunt u de verzekeringsdekking opschorten tijdens de maanden van inactiviteit (minimaal 1 maand, maximaal 12)

All Inclusive Claims Assistance: waarmee u een eventuele claim kunt beheren, altijd live assistentie aan de telefoon kunt garanderen op het gratis nummer 800 20 20 40, Pechhulp met sleepwagen 24 uur per dag en 24 en vervangende auto, de mogelijkheid om de melding online of mobiel (met de iPhone-applicatie) en juridische bijstand te doen;

Onmiddellijke gidsservice met onmiddellijke e-maildekking om onmiddellijk te circuleren en sms-bevestiging van aankoop

Memoservice via e-mail, sms, post en telefoon die u herinnert aan de deadlines van uw beleid

Eenvoud en bruikbaarheid

Het kopen en beheren van uw Genertel-polis is eenvoudig: u kunt dit doen op onze website 24u/24, met betaling per creditcard, online overschrijving of post-zichtrekening.

betrouwbaarheid
Verzeker al uw voertuigen met Genertel, 100% Generali Group: u heeft één betrouwbare gesprekspartner die altijd beschikbaar is om u de beste verzekeringsoplossing voor uw behoeften te bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Obama: proficiat aan Marchionne

Apple, geweldige resultaten!