in

Gesubsidieerde leningen

Gesubsidieerde leningen zijn formules van toegang tot krediet die over het algemeen bedoeld zijn voor de aankoop van een eerste huis, voor particuliere klanten, die consumenten bijzonder gunstige financieringsvoorwaarden garanderen in vergelijking met die welke op de markt worden toegepast.

Gesubsidieerde leningen kunnen verschillen afhankelijk van de begunstigde van de faciliteit of met het oog op uitbetaling. In het geval van hypotheken aan personen die tot bepaalde groepen behoren, kunnen we als voorbeeld de oplossingen nemen die bedoeld zijn voor jongeren onder de 30 of jonge paren jonger dan 35 jaar (vaak dankzij door de staat voorgestelde garantiefondsen), of gesubsidieerde leningen waartoe werknemers met atypische contracten toegang hebben.
In deze gevallen bieden de voorwaarden voor het leningscontract over het algemeen voordelen die verband houden met het toegepaste tarief (percentage onder het marktgemiddelde), opties voor de flexibiliteit van terugbetaling van de maandelijkse termijn, speciale dekking en garanties om de lening te beschermen, of zelfs toegang tot bedragen gelijk aan 100% van de waarde van het onroerend goed met handige afschrijvingsplannen (over het algemeen is het maximaal te betalen plafond niet hoger dan 80% van de waarde van de “onroerend goed aangeboden als garantie).

Sommige gesubsidieerde leningen kunnen daarentegen uitsluitend worden gereserveerd voor leden van een bepaalde instelling of instelling. In het geval van Inpdap, het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid voor werknemers van overheidsdiensten, is bijvoorbeeld de toegang tot hypotheken van overheidsinstanties voorbehouden aan werknemers of voormalige gepensioneerde werknemers van de overheid die regelmatig zijn ingeschreven in het kredietfonds van het autonome unitaire beheer van krediet- en sociale diensten.

Als u van plan bent om een gefaciliteerde oplossing aan te vragen en toegang wilt tot een hypotheekofferte, kunt u dankzij de vele gratis systemen en hulpmiddelen voor het berekenen van de hypotheek in een paar klikken een gedetailleerd overzicht krijgen van de beste hypotheken en de ideale formules voor uw behoeften.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Woninghypotheken 2009: ze worden verlaagd

jumpstory download20200925 101043

Europa geeft regels aan de economie