in

Goed weekend voor Piazza Affari

De week eindigde goed voor Piazza Affari die, dankzij de goede prestaties van <a href=”http://web.archive.org/web/20110808162944/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/wall-street/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met wall street”>Wall Street, slaagde erin om de week af te sluiten in rise, na een vrij voorzichtige weddenschap.

Aan het einde van de sessie wist de Mib 0,6% te winnen tot 19.348 punten en steeg de All Share met 0,7% tot 20.059 punten. Kleinere prestaties voor minor indices, wat aantoont dat aankopen gericht waren op blue chips.

De Mid Cap won 0,1% en de Star steeg 0,1%
Een van de grootste kapitalisatieaandelen, de stijging van Ubi Banca en Enel die met 4,5% stijgen, Ubi dankzij de definitieve goedkeuring van de converteerbare obligatie terwijl voor Enel vandaag de laatste dag was om toe te treden tot de kapitaalverhoging. Finmeccanica steeg 2,5 procent dankzij een vandaag gepubliceerd rapport over de lucht- en ruimtevaart- en defensiesector, van Nomura-analisten die een koopadvies en een koersdoel van 12,5 euro gaven.

Prysmian won 2,1% dankzij een aankoopaanbeveling van Centrosim. Buzzi en Autogrill stegen ook met 2,5%, Cir steeg met 1,6% op een aankoopaanbeveling van Citigroup.

www.finanzaoggi.it Treding Beursindexen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reale mutua, 2008 zwart

Hypotheken, juli gegevens verstrekt door MutuiOnline