in

Huis en hypotheek: alles gemakkelijk online

Weet je, je kunt vaak via internet op zoek gaan naar eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde diensten. Op deze manier vereenvoudigen en versnellen we vaak processen.

Soms blijken deze zoekopdrachten echter gewoon tijdverspilling te zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij hypotheken: tussen de verschillende online opties “riskeer” je het vinden van het geschikte voorstel (na verschillende pogingen en berekeningen) maar dan gebeurt het dat de oplossing wordt afgewezen door de bank die strikte regels heeft over de garanties die het nodig heeft.

Om deze reden is het raadzaam dat de vergelijking van online schattingen gepaard gaat met de professionaliteit van een financieel adviseur. Op sommige sites, zoals www.mutuionline.it, kunt u bijvoorbeeld offertes vergelijken vanaf de banken (na het invullen van een formulier).

De service is gratis en dankzij wat voorlopige informatie (zoals hypotheekdoeleinden, type tarief, waarde van het onroerend goed, bedrag en duur, frequentie van termijnen, leeftijd van de aanvrager, werk, inkomen en woonplaats) kunt u meer aan de veilige kant gaan.

[Afbeelding via Immobiliareblog]

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Rijbewijs: genoeg rijden op 80 jaar

Besluiten van Duitsland