in

INAIL, wij sponsoren beveiliging

Mooi initiatief gelanceerd door <een href=”http://web.archive.org/web/20100506031644/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/inail/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met inail”>INAIL Calabria die, om het bewustzijn onder jongeren te vergroten, het project “Attente vader” heeft gelanceerd als onderdeel van de programma’s gewijd aan school.

, die deel uitmaakt van de campagne “Aandacht voor veilig gedrag”, gepromoot door <a href=”http://web.archive.org/web/20100506031644/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/inail/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met inail”>INAIL en door ministerie van Volksgezondheid en Sociaal Beleid.
Het doel van het project is om het veiligheidsbeleid te verspreiden in het dagelijks gedrag, met aandacht voor gezondheid en voor het concept van het individu als burger en werknemer.

Het project is gebaseerd op de overtuiging dat het de kleintjes kunnen zijn die werknemers, evenals hun vader, sensibiliseren over de kwestie van naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften voor hun bescherming.
Met dit in gedachten werd een reeks bijeenkomsten georganiseerd, waarbij ongeveer 500 scholen, gericht op de kwesties van veiligheid, risicopreventie en gezond gedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

jumpstory download20200925 101051

Revenue spreekt Engels

Canadezen: box-office kampioenen in catering