in

Leningen, de trend van de sector

Volgens de laatste update van het observatorium van de makelaar PrestitiOnline behoren tot de belangrijkste doeleinden van de markt van leningen renovatie van een appartement, de aankoop van een gebruikte auto en nieuwe voertuigen of kilometers worden bevestigd aan de top van de ranglijst van verzoeken en uitbetalingen.

Bovendien nemen de uitbetalingen van leningen om te voldoen aan behoeften in verband met medische kosten, meubels, hobby’s en vakanties voortdurend toe, zij het in een kleiner percentage.

Dit is het eerste algemene beeld van de prestaties van het leningsegment volgens de laatste gegevens die de makelaar aan het begin van de tweede helft heeft verzameld. Uit de analyse van de verstrekte leningen blijkt dat voor 30,7% van de leningen het doel toe te schrijven is aan renovatiewerken van een woning, in plaats daarvan 16,5% leningen worden verstrekt voor de aankoop van een gebruikte auto en 16,2% voor een nieuwe auto.

De leeftijdsgroep tussen 46 en
55 jaar ontvangt 23,4% van de verstrekte leningen, terwijl 37% van de verstrekte leningen bestemd is voor consumenten tussen 36 en 45 jaar. Uit de analyse van de percentages van de uitbetalingen per leeftijdsgroep blijkt dat de leningen voor 56-plussers in deze tweede helft van het jaar 12,2% vertegenwoordigen, iets lager dan 12,8% in het eerste deel van het jaar.

De beste aanbiedingen die beschikbaar zijn op prestitionline.it, volgens de update van augustus 2010, voor een lening van 20 duizend euro (aankoop van een nieuwe auto) garanderen een tan-tarief op 5,60% en taeg op 5,85 met een afbetaling van 1719 euro voor leningen van 12 maanden.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Verzekering, vraag uw offerte online aan

Ze veilt haar maagdelijkheid om haar studie te betalen