in

Pas op voor de Driekoningen!

Kerstvakantie tijd, tijd voor giften, vooral voor de kleintjes.
Met Driekoningen in aantocht gaat de race om cadeaus voor kinderen te kopen door, maar met de nodige zorg.
Al omdat het opnieuw wordt geactiveerd, counterfeiting “made in China” dat houdt de Nas en Finance erg bezig.

Ze staan in feite op de agenda seizures van honderdduizenden producten bestemd voor kinderen.
De laatste twee maxiseizures voerden de agenten ze uit in Udine, bij twee Chinese groothandels die de winkels van landgenoten verspreid over Friuli Venezia Giulia en naburige regio’s bevoorraadden.
Veel van de in beslag genomen goederen hadden geen EU-certificering en werden daarom als schadelijk voor de gezondheid beschouwd. Brillen die niet zijn uitgerust met de certificeringen die vereist zijn voor medische hulpmiddelen, parfumverpakkingen zonder vermeldingen op de samenstelling en meer dan 360 duizend speelgoed met nagemaakte CE-stickers en bestemd voor de nationale markt.

Die van Udine was een van de belangrijkste operaties die de afgelopen tijd werd uitgevoerd door de Guardia di Finanza die is toegevoegd aan wat de afgelopen weken al is gedaan door de Fiamme Gialle van Padua, die de controles had geïntensiveerd anti-counterfeiting alleen met het oog op de feestdagen. De waarde van de in beslag genomen groothandel ligt rond de 1.500.000 euro, een fors bedrag en dat laat zien dat de controles dit jaar veel strenger zijn geweest om een Christmas veiliger te garanderen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Beheer van kasactiva

Auto:nieuwe groei in augustus