in

Pasen van het redden!

< een href=”http://web.archive.org/web/20091003063322/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/vacanze-pasquali/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met paasvakantie”>Oosten feestdagen in de naam van besparingen.
Dit is het beeld dat naar voren komt uit de gegevens verzameld door <a href=”http://web.archive.org/web/20091003063322/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/federconsumatori/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met federconsumatori”>Federconsumatori, volgens welke slechts 10 miljoen <een href="http://web.archive.org/web/20091003063322/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/italiani/" class="st_tag internal_tag" rel="tag" title= "Berichten gemarkeerd met Italianen”>Italiërs brachten deze jubilea weg van huis door, of slechts 17% van Italians.

Aan deze gegevens, die al emblematisch zijn, wordt een andere toegevoegd die bevestigt dat zelfs degenen die hebben besloten niet thuis te blijven, nog steeds hebben gekozen voor een niet-dure vakantie.
In de meeste gevallen vertrok de Italians voor korte, eendaagse excursies, onafhankelijk georganiseerd of omdat ze een uitnodiging van vrienden en familieleden ontvingen.
De daling, en ook vrij merkbaar ten opzichte van 2008, was dan ook vooral voelbaar in de restaurants and in boerderijen, waar de opkomst met ongeveer 3 en een half miljoen klanten is gedaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De dief die de bankbiljetten van zijn buit in het gebied gooide

Vaarwel munten!