in

RC Auto, de gegevens van het Observatorium

De resultaten van het Auto Insurance Observatory voor de maand april 2010 zijn nu beschikbaar: de prijzen van verzekeringspremies stijgen voortdurend, +23%, en de gemiddelde waarden stijgen van 1030 euro, +15% in vergelijking met de gegevens die in de laatste helft van het jaar zijn geregistreerd.

De afgenomen verzekering voor nieuwe auto’s daalde van 9,9% in het eerste kwartaal van het jaar naar 8,3%, terwijl de occasionverzekeringen met +1,2% stegen.

Uit de analyse blijkt dat de gemiddelde waarde van de verzekerde nieuwe auto’s van 21.700 duizend euro naar 22.400 euro is gegaan en auto’s met een waarde van ruim 25.000 euro ongeveer 25% van het totaal. Zoals ook bevestigd door cercassicurazioni.it, een van de leiders in het online vergelijkingssegment, bereikt de gemiddelde gebruikte auto 7,7 jaar, terwijl slechts ongeveer 5% van de online verzekerde auto’s van de nieuwe ecologische generatie is.

Als we alleen het bereik van de nieuwe analyseren, zijn groene auto’s online echter ongeveer 22% verzekerd.

Online verzekeringen worden vooral gevraagd door mannelijke consumenten, in 70% van de gevallen, met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar. Maar liefst 36% van het geanalyseerde monster is ouder dan 46 jaar. Onder de meest geabonneerde dekkingen, volgens de resultaten van het Observatorium, de Diefstal en Brand of Kasko / Minikasko, 19%, hoewel de aanvullende dekkingsaanvragen iets lager zijn in vergelijking met de verzoeken van 2009.

In de meeste gevallen kiezen Italiaanse automobilisten, ook dankzij de prijsstijging, uitsluitend voor verplichte RC-dekking.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Sony is zwarte crisis

jumpstory download20200925 101016

PA, steeds duurder voor bedrijven