in

RC Auto, vergelijkingen op cercassicurazioni.it

Als u wilt besparen op uw autobeleid, als u met maximale transparantie de beste aanbiedingen wilt evalueren die online beschikbaar zijn, dan is het vergelijken van de prijzen van de polissen dankzij de diensten van online vergelijkers een snelle en effectieve oplossing.

Cercassicurazioni.it is een makelaar gespecialiseerd in online vergelijkingen, stelt u in staat om offertes van 18 verschillende bedrijven te vergelijken.

Dankzij de
service van de verzekeringsmakelaar kunnen gebruikers in een paar klikken een transparante en volledige offerte aanvragen met de beste oplossingen voor een zeer gepersonaliseerde polis, berekend op basis van hun behoeften. Een uitstekend handig en effectief systeem om de aanbiedingen van de verschillende bedrijven rechtstreeks vanaf de thuis-pc te vergelijken.

Volgens de laatste update van het observatorium van cercassicurazioni.it zijn de verzekeringsprijzen
met 23% gestegen tot 1030 euro: nog een reden om prijzen en voorwaarden van online autoverzekeringen te vergelijken, die heel vaak aanzienlijke besparingen op de jaarlijkse premie garanderen. Zoals bevestigd door Anzaghi, CEO van cercassicurazioni.it, dankzij de tariefvergelijkingsdiensten, neemt het besparingsbereik dat consumenten kunnen verkrijgen door de aanbiedingen op het netwerk te evalueren aanzienlijk toe.

Anzaghi zelf, in een commentaar op de gegevens van het Observatorium, benadrukte dat “…

consumenten, net als wat er in alle grote Europese landen gebeurt, eraan moeten wennen om een actieve rol te spelen in de richting van autoverzekeringen, prijzen te vergelijken met de verschillende beschikbare instrumenten, waaronder cercassicurazioni.it, en indien nodig de verzekering te veranderen. Volgens ons Observatorium autoverzekeringen is de gemiddelde besparing €440′.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Intimissimi: de nieuwe plek

Slecht nieuws uit Brussel