in

Revenue spreekt Engels

De Engelse versie van de website van de Belastingdienst is eindelijk online, waar, ten slotte, zelfs degenen die geen Italiaans spreken, informatie kunnen vinden over het belastingstelsel en de diensten die door de Autoriteit worden geleverd. De woorden van de Italiaanse belastingdienst worden daardoor voor iedereen begrijpelijk en worden zelfs toegankelijk voor degenen die onlangs naar Italië zijn verhuisd of voor degenen die vanuit het buitenland meer willen weten over ons systeem.
De site lijkt goed gestructureerd, omdat u al op de startpagina alle onderwerpen kunt vinden die buitenlandse gebruikers het meest kunnen interesseren, zoals het systeem voor elektronische gegevensuitwisseling over EU-btw of instructies voor het aanvragen van de teruggaaf van btw voor niet-ingezetenen. Het zal ook gemakkelijker zijn om contact op te nemen met het Agentschap dankzij de contactpagina die volledig in het Engels is vertaald, terwijl door op “Internationale belastingen” te klikken, het mogelijk zal zijn om snel informatie te vinden over de belastingcode, belastingaangiften en belastingbetaling, evenals nieuws met betrekking tot overeenkomsten ter voorkoming van dubbele belasting.

De sectie “Italiaanse belastingen” is in plaats daarvan gewijd aan de belasting van inkomsten, onroerend goed, financiële inkomsten en hoe belastingen te betalen, terwijl het in de sectie “Formulieren” mogelijk zal zijn om alle formulieren te vinden. Ook belangrijk is het veld “Diensten”, waar u gemakkelijker en sneller toegang kunt krijgen tot de onlinediensten die door de instelling worden aangeboden.
Kortom, een mooie noviteit die de Belastingdienst dichter bij de belastingbetaler probeert te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online leningen

jumpstory download20200925 101051

INAIL, wij sponsoren beveiliging