in

SuperEnalotto en Scratch and Win, de “fisime” van Italianen

In zo’n moeilijke economische periode wordt steeds vaker de Italianen hun dromen toevertrouwen aan het spel. Volgens een onderzoek dat onlangs is uitgevoerd door Swg-Confesercenti, lijkt het er in feite op dat aan het hoofd van de gedachten van <a href=”http://web.archive.org/web/20100920042856/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/italiani/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met Italianen”>Italians zijn er voornamelijk twee opties: de Superenalotto en de Scratch cards.

Voor beide “sectoren” is de omzet aanzienlijk.
Wat betreft de Superenalotto, dankzij de duizelingwekkende prijzenpot, kunnen rekenen op een groot aantal trouwe klanten. Hiervan proberen minstens 4 miljoen, of ongeveer 8%, minstens één keer per week, terwijl 3 miljoen, of 6%, geen van de drie wekelijkse trekkingen missen. Daarnaast geeft ongeveer 50% van de gokkers minimaal 1 euro tot maximaal 25 euro uit, maar er zijn minstens 3 miljoen Italians die tussen de 25 en 50 euro uitgeven.

In plaats daarvan gaat het om zo’n 4%, oftewel 4 miljoen mensen, die zelfs tussen de 50 en 150 euro per week kunnen investeren.
De Scratch cards” gaat ook sterk. Ook uit de zoektocht naar Swg-Confesercenti bleek dat 12% van Italians, oftewel 6 miljoen van de mensen, koop een coupon van 1 tot 4 keer per week, met 500 duizend mensen die elke dag proberen te winnen en 7% probeert te minstens één keer per week.

www.finanzaoggi.it SuperEnalotto recordwinst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

jumpstory download20200925 101051

Hypotheken: hier is de ranglijst van de handigste

Beurzen, wie omhoog gaat en wie omlaag