in

Tassen, weer een Black Friday

Zwarte dag voor alle Europese beurzen die vandaag een duidelijke verbreding van hun dalingen noteerden, met de DJ Stoxx 600-index, die de prestaties van de belangrijkste Europese aandelen berekent, met 1,82% gedaald. De grootste verliezen werden geboekt in Parijs, Frankfurt, Milaan en Madrid, terwijl Londen de daling wist te beperken, ondanks dat de economische gegevens nogal zorgwekkend bleven.

Negatieve Piazza Affari met de Mibtel die daalt tot 13.586 punten en de S&P/Mib die de het dieptepunt aller tijden. Ook slechte 0,343 euro.

In afwachting van de uitvoering van het businessplan had het aandeel de afgelopen dagen al geleden onder het vooruitzicht van 250 ontslagen om de kosten te beheersen.
Het wachten blijft ook op het lot van de stopzetting van de Britse bezittingen van de Sardijnse ISP. De verkoop moet ook worden <een href=”http://web.archive.org/web/20110719175122/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/fastweb/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Berichten gemarkeerd met fastweb”>Fastweb en Fondiaria-Sai die samen met de andere verzekeringstitels de zwarte trui van de dag wint door het Zwitserse Re-debacle.

Seat presteerde ook slecht Yellow Pages (-8%) en Espresso (-7,4%) op de UBS-verkoop. Unicredit (-2,7%) zakte ook onder de 1,2 euro en bereikte een historisch dieptepunt van 1,193.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB zet stappen om de crisis tegen te gaan: positieve verwachtingen op de Italiaanse en Spaanse markten

De reflecties van Confindustria