in

Verzekering, vraag uw offerte online aan

Dankzij het web is het afsluiten van een autoverzekering of een polis voor motorfietsen, campers, het leven of thuis veel gemakkelijker en sneller. Veel gespecialiseerde sites en officiële portals van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen bieden online verzekeringsproducten en gedetailleerde informatie over de belangrijkste polissen die beschikbaar zijn op het net of in hun lokale vestigingen.

Maar voordat u zich abonneert op een polis is een autoverzekering voor de auto, of als u van plan bent om nieuwe aanbiedingen te evalueren omdat u degene die u al jaren verlengt te duur vindt, dan is het goed om te vertrouwen op gekwalificeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in vergelijkingen, waardoor u tijd en geld bespaart. Een van de meest aangeklikte online makelaars cercassicurazioni.it, dat dankzij de exclusieve samenwerking met 15 van de grootste verzekeringsmaatschappijen die op de markt beschikbaar zijn, transparantie en gemak garandeert.

Een paar klikken en de gratis offerte wordt gemakkelijk via pc verzonden, zonder van huis te verhuizen, kunt u een compleet overzicht krijgen van de beste aanbiedingen volgens uw behoeften. Op basis van de laatste marktanalyse van cercassicurazioni.it blijkt dat in het licht van een voortdurende stijging van de autoverzekeringspremies (1118 euro in september 2010, 33% meer dan in het laatste kwartaal van 2009) dankzij vergelijkers, de besparingen die consumenten kunnen behalen ten opzichte van traditionele polissen ook zijn toegenomen.

Van de 440 euro die in het eerste deel van het jaar werd bespaard, was in dit laatste kwartaal de berekende gemiddelde besparing gelijk aan 470 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vastgoed spin-offs, ze werken nog steeds!

jumpstory download20200925 101002

Leningen, de trend van de sector