in

Win voor het leven, de nieuwe rage van Italianen

Het is echt ieders droom, om een life lijfrente te hebben.
Een fantasie die uiteindelijk werkelijkheid wordt dankzij de nieuwe loterij belandde in de Sisal. We hebben het over Win fo Life, dat volgens de directeur-generaal van Games en Strategieën van de Staatsadministratie, Antonio Tagliaferri en de CEO van Sisal, Emilio Petrone is veel eenvoudiger dan alle andere spellen.


Spelen is in feite heel eenvoudig, kies gewoon 10 nummers uit de 20 op het ticket, plus een nummer dat rechtstreeks door het systeem aan de speler wordt toegewezen. Dit is een super joker die als het “spot-on” samen met de 10 nummers is, je een annuïteit voor 20 jaar kunt winnen, die zal worden toegevoegd aan de verwachte winst voor de 10 nummers.
Allemaal voor een bedrag van slechts één euro.

Je kunt ook 7 dagen per week spelen, terwijl de tekeningen elk uur plaatsvinden, van 8 tot 20, zodat iedereen de beste tijd kan kiezen om te winnen, live kijkend naar de <a href=”http://web.archive.org/web/20091226193745/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/estrazioni/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts marked with extracts”>extractions on sites internet www.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Europese markten herstellen

Beheer van kasactiva